Е-мейл:Свържи се, сега      стационарни:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

След 20-месечен подготовка воопоо Вупу под ръководството на Geer официално подаде заявление за PMTA

Време за освобождаване: 2020-09-11 08:59:02    Хитове: 11

Според източници, на 27-ми август, нашето време, vopoo Wupu, марка на технологията на Гилбърт, официално подаде заявка за предварително предлагане на пазара на тютюневи продукти (PMTA) на американската FDA.    


Пълното наименование на PMTA е предназначението на тютюневия продукт.Продуктите, които вече са продадени в САЩ, трябва да подадат заявление за PMTA в определения срок, в противен случай те няма да бъдат продадени на пазара на САЩ.


Отне ми 20-месеца от подготовката до прилагането.


Воопоо заяви, че след като FDA обяви първата версия на съответните разпоредби на PMTA през 2017, е създаден специален екип за провеждане на задълбочени изследвания и анализи на проекти.Сред членовете на екипа са токсикологични експерти, експерти по клинична медицина, експерти по проекти на PMTA, анализатори на продукти, R & Д експерти, правни консултанти, маркетингов персонал и т.н.    


Целият процес на приложение струва сто милиона юан.Отне двадесет месеца от подготовката до прилагането, а изискванията за изпитване на PMTA, като анализ на състава на продукта, производствени изследвания, неклинични и клинични изследвания на човешкото тяло, бяха завършени.    


Според данните и заключенията, направени от кооперативната лаборатория, показателите за ефективност на няколко продукти от марка voopoo под марката Gilead& 3539;неговата марка са отлични в анализа на състава, токсикологията, проектирането и производството, както и в химичния тест, което също така прави воопоо-екипа уверен в одита на проекти на PMTA.    


Освен това воопоо инвестира милиони долари, за да модернизира фабриката, за да постигне по-висок стандарт на производствена среда и система за управление на качеството.Понастоящем той е сформирал съвременен производствен център, който да включва 10000-степенни прахообразни и чисти сервизи, интелигентна система за управление на веригата на доставки, автоматично оборудване за производство и контрол на качеството на проследяването на целия процес, като напълно гарантира стандартизираното и интелигентно управление на проектирането и развитието,Производствени суровини, производство, изпитване на продукти, контрол на качеството и други процеси и осигуряване на висококачествен опит.    


Това е продължителна война.


It& Capit3539;е битка на живот и смърт


Като строг стандарт за включване на продукти в световната електронна цигарена индустрия, процесът на прилагане на PMTA е много сложен и одитът е изключително строг и научен.Съответните институции спекулират, че ще отнеме около две години прилагането на PMTA да бъде одобрено.


 


Това не само изисква производителността на продукта да е с отлично качество, но също така се нуждае и от предприятието& Calon3539;собствен силен капиталов резерв и дългосрочна подготовка.Именно поради високата цена и дългото време на подготовка прагът на навлизане на марки електронни цигари в американския пазар е значително подобрен.


Следователно това е продължителна война срещу капитала и времето, а също и война на живот и смърт срещу качеството и безопасността.    


Само електронната маркировка за пулверизация с реална финансова и техническа сила, хващане на качеството на продукта и стриктно предотвратяване на проблемите с безопасността може да премине теста на PMTA.    


Прилагането на PMTA също така показва безстрашните предизвикателства на промишлеността и духа на стремежа към напредък, придържайки се към първоначалното намерение за осигуряване на по-добри и по-безопасни продукти за глобалните потребители.


Нова отправна точка


Разбираемо е, че от началото на създаването си воопоо винаги е настоявал да постави безопасността на продуктите на първо място и твърдо поема корпоративната отговорност за промишлеността, потребителите и обществото.    


Чрез PMTA воопоо е от голямо значение, не само качеството и безопасността на самия продукт е призната от света& 3539; най-строгата продоволствена и медикаментозна администрация, но също така и силна демонстрация на предприемачеството& 3539;неговата повсеместна сила.


Освен това FDA изисква всички маркетингови продукти на пазара да пречат на младите хора да се свързват с тях и да ги излагат на показ.За непълнолетните това значително ще защити физическото и психическото им здраве и ще изпълни отговорността и отговорността за опазването на растежа на непълнолетните в цялата индустрия.    


PMTA приложението може да се разглежда като пречка за атомната индустрия и нова отправна точка.    


Еверест, основател и изпълнителен директор на Geer технология и марка voopoo, заяви, че след това ще продължи да поддържа духа на иновациите и самостоятелния пробив, ще продължи да задълбочава продуктовите иновации и стандартния контрол, ще гарантира здравето и безопасността на потребителите в световен мащаб, ще води пазара с иновации в областта на продуктите и технологиите под стандарта PMTA,насърчаване на правилното и добро развитие на отрасъла и осигуряване на по-добър жизнен опит за глобалните потребители.


предишен: No

Препоръчвам за вас

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Всички права запазени.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.