Е-мейл:Свържи се, сега      стационарни:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Две от най-големите болници в Обединеното кралство пуснаха електронни цигари и създадоха зони за пушене на електронни цигари.

Време за освобождаване: 2020-09-28 11:24:01    Хитове: 13

Две от най-големите медицински заведения в Бирмингам, Северна Англия, започнаха да продават електронни цигари, описвайки ги като " необходимост от обществено здраве " поради " Пушене до смърт " BBC докладва.

Двете болници, Sandwell General Hospital в West Bromwich и Bermingham City Hospital, са отворили магазини за електронни цигари, управлявани от Ecigwizard, продаващи Jubly Bubbly и Wizard&ාs Leaf.  

За да се насърчи използването на електронни цигари, двете болници също така са установили зони за пушене на електронни цигари, като подчертават факта, че пушенето на традиционни цигари в зоните за пушене на тютюневи изделия ще бъде предмет на глобата „Commons 16350“.

Две от най-големите болници в района са отделили зони за пушене на електронни цигари, но те са изправени пред глоби за пушене на традиционни цигари в зоните за пушене.

Д-р Дейвид Карутърс, медицински директор на "Тръст", каза: &;Управителният съвет и нашите клинични ръководители са съгласни, че пушенето на традиционни цигари е причина за смъртта. В светлината на този прост факт, ние вече не подкрепяме пушенето на нашия уебсайт, дори в приюти или автомобили. Всяка алтернатива е налице и ние молим посетителите и пациентите да работят с нас за прилагането на тези промени. Спирането на пушенето може да спести пари и да подобри здравето. На нашия уебсайт електронните цигари са необходимост за общественото здраве. "

Отделен доклад за електронните цигари, публикуван миналата година от Обществено Здраве Англия, стигна до заключението, че електронните цигари " само малка част от рисковете от тютюнопушенето " и каза, че пълен превключвател на електронните цигари ще донесе " съществени здравни ползи " Добре.  

Правителството планира да премахне традиционното тютюнопушене в Обединеното кралство до 2030. Може да се каже, че електронната индустрия в Обединеното кралство навлезе в скоростната лента.


Препоръчвам за вас

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Всички права запазени.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.