Е-мейл:Свържи се, сега      стационарни:+86 14771388128
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Електронната цигара цигара ли е? Колко е вредно?

Време за освобождаване: 2020-09-14 16:45:08    Хитове: 13

Като заместител на цигарите електронните цигари имат предимствата на " Пушене " и аромата, който е все по-популярен сред хората.


Като нов продукт обаче електронната цигара е изправена пред много несигурност.Като например несъответствието на концепцията и оценката на електронната цигара, несъответствието на продуктовите стандарти и нестандартното поведение на електронната цигара, всички те трябва да бъдат изяснени, обединени и стандартизирани.


За електронната цигара, Let&353539;те дават някои основни научни популяризации, така че по-добре да разбереш естеството на електронната цигара.




Електронната цигара цигара цигара цигара ли е?


Цигарите пушат масло и изпускат мъгла.Освен възможното съдържание на никотин, това е напълно различна категория от цигарите.


Концепция за електронна цигара:


Електроцигарата е вид електронен цигарен продукт, който превръща течно цигарено масло в пара чрез пулверизация.Това е различно от Ikos в това, че не гори при ниска температура, така че в действителност, двата вида са различни.


Съставът на електронната цигара е следният:


Електронно оборудване за цигари е процесор, който пултира течността при висока температура.Ключът е в състава на масло от електронна цигара.Електронен цигарен дим се състои от никотин, аромати и аромати и PG/VG.




PG (пропиленгликол): FDA го определя като " обикновено безопасно за човешкото тяло " Добре.Той е носител на същността на тютюна и може да подобри вкуса на цигарено масло.След нагряване, тя ще създаде малко количество мъгла с чувство за удар в гърлото.


VG (зеленчуков глицерин или глицерол): широко използван суровина в ежедневието.VG отговаря за производството " мъгла " в олиото за готвене.


Подправки и аромати: есенцията на хранителните аромати няма ефект върху човешкото тяло.


Електронната цигара вредна ли е?




В горепосочения принцип на работа и въведение за състава стигнахме до заключението, че никотина е вреден за човешкото тяло в електронната цигара.


Никотинът е основната причина за пристрастяването ни към пушенето.Когато пушим цигари, най-вредните за здравето ни са въглероден оксид и катран, а тези два компонента на електронните цигари не са налични и няма да бъдат произведени по време на експлоатация.


Но никотина изобщо не е безопасен.Краткият период от време и големите дози никотин (над 50mg) са достатъчни, за да накарат хората да повърнат, да повърнат и дори да застрашат живота си.Въпреки това, докато дозата е в безопасния диапазон, ефектът на никотина върху човешкото тяло е много малък.


Могат ли електронните цигари да произвеждат вредни вещества?


Реакцията на пиролиза на органична материя изисква температура от около 700-800 градуса, а температурата на директно горене на цигарите е над 800 градуса.Ето защо пушенето на цигари ще доведе до нови опасни вещества.Максималната температура на стандартните електронни цигари обаче е между 300-те и 400 градуса, което е далеч от условията за делене.


Стандартните електронни цигари могат не само да помогнат на пристрастените да спрат да пушат прекомерно, но и да направят живота им по-здрав.


Препоръчвам за вас

2024 Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Всички права запазени.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd. Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.